Over ons

Dit is het team:

Voorzitter & financiën

Kim Meewisse

Ik ben Kim, 22 jaar en net klaar met de bachelor Biomedische wetenschappen. In september ga ik verder met de GSLS master Biology of Disease. Onderzoek doen vind ik onwijs gaaf. Echter merkte ik tijdens de bachelor ook dat het makkelijk is om de patiënt uit het oog te verliezen, wanneer je je alleen maar bezighoudt met de biologische achtergronden van de ziektes. Juist die combinatie van rubrieken over patiënten en rubrieken over wetenschap maken het journal enorm interessant voor alle medische studenten.

Hoofdredactie

Ilva Noa Stellingwerf

Mijn naam is Ilva Noa en sinds editie 4 ben ik deel van het USJ-team. Ik ben 22 jaar oud en studeer Molecular Techniques in Life Sciences in Stockholm, Zweden. Een gedeelte van mijn vriendinnen studeert SUMMA, zo ben ik in contact gekomen met het USJ. Als hoofdredactie werk ik samen met Kim om het proces van verslag tot publicatie zo soepel mogelijk te maken. Qua inhoud zie ik graag meer ‘harde science’; ik ben er geïnteresseerd in verschillende labtechnieken die ik zelf ook kan en mag gebruiken.

hoofdredactie & vormgeving

Eveline Ilcken

Hi! Ik ben Eveline en studeer de master Cancer, Stem Cells and Developmental Biology aan de UU. Dit is een echte onderzoeksmaster, die ik koos omdat ik nieuwsgierig ben naar de werking van het menselijk lichaam en uiteindelijk de gezondheidszorg wil verbeteren. Het USJ combineert wetenschap met de kliniek en dit is iets wat ik heel belangrijk vind. Samenwerking en het delen van kennis is essentieel voor verbetering van de zorg. Ik hoop dus dat het USJ mensen inspireert en discussies start. 

(Visited 403 times, 1 visits today)

Comments are closed.

Close